Αρχική Σελίδα Νέα

Καλώδια μηχανικής όρασης για το σύστημα AOI

Αναθεωρήσεις πελατών
ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη γενική ποιότητα των καλωδίων DHT και θα αγαπούσαμε να διατάξουμε περισσότερα καλώδια από σας τώρα και στο μέλλον.

—— Björn Friesk

είμαστε τώρα ικανοί να διατάξουμε μια μεγαλύτερη ποσότητα καλωδίων και θα επιθυμούσαμε να πάρουμε ένα νέο απόσπασμα δεδομένου ότι ήμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την τελευταία διαταγή καλωδίων.

—— Πάτρικ Ketterer

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Καλώδια μηχανικής όρασης για το σύστημα AOI

Καλώδια μηχανικής όρασης για το σύστημα AOI

AOI είναι το πλήρες όνομα της αυτόματης οπτικής επιθεώρησης, είναι βασισμένο στην οπτική αρχή των αντιμετωπισμένων παραγωγή κοινών ατελειών ένωσης για να ανιχνεύσει τον εξοπλισμό.

 

AOI είναι μια πρόσφατα νέα τεχνολογία δοκιμής, αλλά η γρήγορη ανάπτυξη πολλών κατασκευαστών έχει εισαγάγει τον εξοπλισμό δοκιμής AOI.

 

Όταν η αυτόματη ανίχνευση, η μηχανή μέσω της κάμερας ανιχνεύει αυτόματα το PCB, η απόκτηση των εικόνων, εξετάζει το σημείο συγκόλλησης και η βάση δεδομένων των κατάλληλων παραμέτρων συγκρίνεται, μετά από την επεξεργασία εικόνας, ελέγχει έξω τις ατέλειες στο PCB, και μέσω της επίδειξης ή του αυτόματου χαρακτηρισμού η επίδειξη ατέλειας/η ετικέτα βγαίνει για τη σάλτσα προσωπικού συντήρησης.

Η εφαρμογή της μηχανικής όρασης για το σύστημα AOI

 

Το σύστημα AOI χρησιμοποιεί συνήθως τις βιομηχανικές κάμερες με τους δις-Telecentric φακούς, και μερικά υψηλά ευκίνητα καλώδια towline (σύστημα αλυσίδων έλξης) για να συνδέσει τις βιομηχανικές κάμερες με τον υπολογιστή ή το όργανο ελέγχου. Με τη δυνατότητα του λογισμικού στον υπολογιστή ή τις βιομηχανικές κάμερες,

Το σύστημα AOI μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας για να ανιχνεύσει τις ατέλειες ξένου θέματος ή σχεδίων και άλλες ατέλειες, επειδή είναι επιθεώρηση μη-επαφών, έτσι μπορείτε να ελέγξετε στα ενδιάμεσα ημιτελή προϊόντα εφαρμοσμένης μηχανικής.

Μεγάλης ακρίβειας οπτικό σύστημα ανίχνευσης εικόνας, συμπερίληψη

  • μέτρηση της τεχνολογίας φακών,
  • οπτική τεχνολογία φωτισμού,
  • τεχνολογία μέτρησης προσδιορισμού θέσης,
  • ηλεκτρονική εξεταστική τεχνολογία κυκλωμάτων,
  • τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας
  • εφαρμογές τεχνολογίας αυτοματοποίησης
  • άλλοι τομείς

η ανάπτυξη και η αίτηση των βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας όχι μόνο ικανοποιούν τις αναπτυξιακές ανάγκες της τεχνολογίας της που το επίπεδο μπορεί να επεκταθεί στη βιομηχανία άμυνας, στρατιωτικά όπλα κατασκευαστικός, σύστημα αγώνα νυχτερινής όρασης, στρατηγική ανάλυση τοπογραφίας και η αξιολόγηση, είναι στενά συνδεδεμένη με αυτήν την τεχνολογία εικόνας.

 

 

Ο συνδετήρας:

USB2.0 και φορμάροντας τύπος συνδετήρων USB3.0 με την κλειδαριά, το αρσενικό και το θηλυκό βιδών για τις επιλογές.

Έχουμε τους συνδετήρες για τις επιλογές:

USB δακτυλογραφεί ένα αρσενικό USB2.0 αρσενικό τύπων Β USB2.0 μίνι αρσενικό Β USB3.1 αρσενικό τύπων Γ με την κλειδαριά βιδών
USB δακτυλογραφεί ένα αρσενικό USB2.0 αρσενικό τύπων Β USB2.0 μίνι αρσενικό Β USB3.1 τύπος Γ με την κλειδαριά βιδών
Θηλυκό τύπων Α USB με την κλειδαριά βιδών USB3.0 αρσενικό τύπων Β με την κλειδαριά βιδών USB3.0 θηλυκό τύπων Β με την κλειδαριά βιδών USB3.0 αρσενικό μικροϋπολογιστών Β με την κλειδαριά βιδών
USB δακτυλογραφεί ένα θηλυκό με την κλειδαριά βιδών USB3.0 αρσενικό τύπων Β με την κλειδαριά βιδών USB3.0 θηλυκό τύπων Β με την κλειδαριά βιδών USB3.0 αρσενικό μικροϋπολογιστών Β με την κλειδαριά βιδών

USB σε οποιουσδήποτε άλλουσδήποτε συνδετήρες όπως M12, Hirose, RJ45 μπορεί να προσαρμοστεί ως απαιτήσεις σας.

 

Ο προσανατολισμός σύνδεσης USB:

ευθείς, σωστοί γωνία επάνω, σωστή γωνία κάτω, δευτερεύουσα γωνία 90 βαθμού, έχουμε το πλήρες σύνολο ψαρευμένης σχηματοποίησης για τις επιλογές του χρήστη να λύσουν το σύνθετο πρόβλημα συνδέσεων.

 

USB3.0 αρσενική R/A έξοδος μικροϋπολογιστών Β επάνω με την κλειδαριά βιδών USB3.0 αρσενική R/A έξοδος μικροϋπολογιστών Β κάτω με την κλειδαριά βιδών USB3.0 αρσενική δευτερεύουσα έξοδος γωνίας μικροϋπολογιστών Β που αφήνεται USB3.0 αρσενικό δευτερεύον δικαίωμα εξόδων γωνίας μικροϋπολογιστών Β
USB3.0 αρσενική R/A έξοδος μικροϋπολογιστών Β επάνω USB3.0 αρσενική R/A έξοδος μικροϋπολογιστών Β κάτω USB3.0 αρσενική δευτερεύουσα έξοδος γωνίας μικροϋπολογιστών Β που αφήνεται USB3.0 αρσενικό δευτερεύον δικαίωμα εξόδων γωνίας μικροϋπολογιστών Β

 

 

 

Η τεχνολογία Donghoo είναι επιχείρηση που κατασκευάζει κυρίως τα υψηλά ευκίνητα καλώδια towline για τις βιομηχανικές κάμερες, όπως οι κάμερες Basler, κάμερες Cognex, κάμερες Baumer, κάμερες Teledyne DALSA και ούτω καθεξής. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες OEM/ODM, και τα καλώδια μπορούν να είναι ως απαιτήσεις σας.

 

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ είναι ελεύθερες να έρθουν σε επαφή με με μας:  Το Sales@donghootech.com

Χρόνος μπαρ : 2018-04-17 17:26:00 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Donghoo Technologies Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Wang

Τηλ.:: 86-755-29703902

Φαξ: 86-755-29703902

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)